П`ятниця, 26.04.2024, 00:31
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 3 сезон » серія 66 (3 серія 3 сезону) "Таємна вечірка"
12:06
серія 66 (3 серія 3 сезону) "Таємна вечірка"
Ранок. Через спальню гарему проходить Гюррем. Всі дівчата прокидаються. На неї звертає увагу Фірузе.
Хатідже з Махідевран зі зловтіхою обговорюють, що Гюррем посварилася з султаном. Приходить Гюльфем і повідомляє, що у Нігяр почалися пологи. Хатідже вважає, що пора з нею покінчити.
Афіфе готується до сну. До неї приходить Гюррем і питає, як вона влаштувалася та цікавиться підготовкою до вечора у султана. Гюррем невдоволена тим, що свято з нею не погодили, нервує і забороняє їй проводити його.
Челебі розмовляє зі своїм слугою. Він переживає, що немає звісток про замах на Ібрагіма. У цей момент приходить охоронець від Ібрагіма і кличе челебі до нього. Ібрагім запитує челебі про вбивцю. У великого візира немає доказів проти челебі. Той зі своїм довіреним слугою обговорює замах на Ібрагіма. Тут з'являється Улам-паша. Він запитує челебі, чи не він допомагав вбивцям. Але той здивований такою цікавістю, потім каже, що хоче тільки його поразки у війні і пропонує Улам-паші підкинути лист Ібрагіму, щоб той пішов на Тебріз, потім спокушає його пропозицією бути главою нової держави. Той ловиться на це.
Нігяр народжує, акушерка приймає пологи. Дитина народжується мертвою через обмотану пуповину навколо голови, але Нігяр втрачає свідомість під час пологів і цього не бачить. Нігяр відходить від пологів і просить свою дитину, але акушерка повідомляє, що вона народилася мертвою. Нігяр не вірить і кричить, що дитину вбили, крики чують султани. Гульфем жаліє Нігяр і просить Хатідже або відразу вбити, або відпустити. Хатідже йде з ними до Нігяр, яка продовжує звинувачувати Хатідже у смерті дитини, султана вимагає її заспокоїти. Нігяр звертається до Гульфем за правдою, але остання теж підтверджує смерть дитини. Тоді Нігяр просить її теж вбити скоріше.
Ібрагім з Матракчі обговорюють, хто хотів його смерті, великий візир переконаний, що це челебі. Але Матракчі переконує його, що він помиляється, і що зараз їм треба триматися всім разом. Але той, згадуючи дитинство, каже, що в похід треба йти тільки з тими, кому він довіряє так само, як і Матракчі. А челебі він не довіряє.
Хелена у себе вдома. До неї приходить подруга, вони починають ткати килим і обговорювати Мустафу. Хелена розповідає, що той запросив її на побачення, але вона не піде.
Мустафу Сулейман призначає у палаці виконувати султанські обов'язки на період його відсутності. Мустафа засмучений, що не їде на війну.
Афіфе у таємно готує вечір для султана. Гюррем використовує своїх слуг, аби за всіляку ціну дізнатися, які дівчата будуть брати участь у вечорі.
Мустафа ходить по базару у жебрацькому одязі, прицінюється і чує похвали на свою адресу, що визволив їх від злодія. Ринком йде Хелена з батьком, вони заходять до крамниці, де торгує залицяльник Хелени. Там же султану приносять листа від челебі, в якому той пише, що Ібрагім збирається повністю змінити ситуацію в державі, організувати нову і самому очолити її. Султан замислюється.
Ібрагім продовжує обговорювати похід на Тебріз. Мустафа-паша і Улем-паша погоджуються з ним. Але челебі проти. Ібрагім відпускає їх до вечора думати про похід.
Хатідже з Махідевран і Гюльфем обговорюють, що султан нарешті за стільки років дав новій наложниці хустку, і її треба берегти від Гюррем, чого б це не коштувало. 
66 серія закінчилася наказом Гюррем визволити Ніґяр, а Рустем це підслухав.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Категорія: 3 сезон | Переглядів: 17216 | Додав: Аня | Теги: 66 серия, 3 сезон, 66 серія | Рейтинг: 4.1/27