Вівторок, 23.04.2024, 10:46
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 3 сезон » СЕРІЯ 81 "Шпигунка у Манісі"
20:18
СЕРІЯ 81 "Шпигунка у Манісі"
81 серіяВ палац у Манісу приходить торговка тканинами. В стіні вона ховає лист комусь. Її ловить Федан. Жінка не зізнається хто і кому відправляє листи. Листа кладуть на місце і чекають на живця. Федан сидить в засідці і отримує обухом по голові. Махідевран інформує про подію Мустафу. Діана приводить до тями Федан. Ташлиджали повторно допитує торговку, але вона мертва... В палаці посилюють охорону.
До Кадді Ефенді приходять яничари. Його син у в'язниці. Він ледь не вбив чоловіка. Син просить батька врятувати його. Кадді Ефенді відмовляється допомагати на цей раз. Мати теж просить, але той відмовляє.
Хатідже захищає перед ібрагімом Ніґяр. В цей час приходить Насух Ефенді. Він повідомляє про неприємності у сина Каддія. Ібрагім приводить сина Каддія до нього додому і каже: у декого батько - Каддій Османської імперії, а син - ніхто, а в декого - батько - рибалка і Парги, а він - візир в імперії. Кадді виганяє сина з дому.
Гюррем просить Сулеймана не відправляти Мехмета в санжак. Вона прямо каже, що боїться за своє життя.
Клара вечеряє з Мехметом і проситься з ним у санжак.
Мусульманам зачитують нові правила поведінки у священний місяць Рамазан.
Сулейман радиться з Ях'я Ефенді, який врятував його життя, стосовно сна, в якому Ібрагім з Мустафою тримають голову Мехмета. Проте Сулейман не називає ім'я Ібрагіма, я каже темна тінь. Він хоче дізнатися, що цей сон означає. Ях'я каже, що султан намагається прийняти рішення стосовно цієї людини, воно дасть йому полегшення і глибоку скорботу.
Матрахчі доповідає Ібрагіму, що Фірузе не доїхала туди, куди її відправили. До Ібрагіма доходить..! Ібрагім заходить до Володаря, він повідомляє про втечу Фірузе і припускає, що вона причетна до отруєння того. Володар не вражений. Ібрагім відчуває себе приниженим, він вважає, що Володар його підозрює... Про своє горе він розповідає Хатідже.
Рустем веде Міхрімах на кінну прогулянку. Гюррем навіть дуже таки не проти їх прогулянок. Гюррем розмовляє з Рустемом і думає, що султана отруїли Мустафа та Ібрагім після таємної зустрічі. Їх треба терміново зупинити! Ташлиджали і Міхрімах таємно переписуються. Махідевран випадково помічає, як Ях'я спалював свій лист, і не про те подумала.
Вранці за сніданком Хатідже пропонує Ібрагіму не йти на роботу, а погуляти з сім'єю. Ібрагім не проти, навіть пропонує загуляти на кілька днів. Тут приходить лист від Гюррем, вона пропнує зустрітися на нейтральній території, дещо обговорити. Ібрагім їде. Гюррем прямо його звинувачує у змові з Мустафою проти Сулеймана. Гюррем реально тупить. Вона пропонує йому віддати печатку і втекти з країни, в обмін на... життя. Вони обоє посміялися)). Коли Гюррем виходить, на Ібрагіма нападають з десяток бійців, він усіх рубає, але і йому перепадає. Гюррем тут же їде до Хатідже у шукає Ібрагіма. Вони сидять з Гюльфем, п'ють чайок і пліткують. Сюмбюль і Рустем в курсі нападу на Пашу. Матрахчі рятує Ібрагіма. Сюмбюль доповідає Гюррем, що Ібрагім мертвий. Вона заходить до султана і продовжує наговарювати на Ібрагіма. В цей час Паша заходить до султана. Султана роззявила рота. Її просять вийти. Чи розкаже Ібрагім Володарю, хто на нього напав?
Махідевран допитує Тахлиджали про спалений лист. Той каже, що лист інтимний, вона не вірить. Йому доводиться все в деталях розповісти про Міхрімах.
Ібрагім розказує Сулейману, що спочатку хотіли отруїти того, а тепер напали на візира. Насуху Ефенді йому доводиться розказувати, чому не видав Гюррем, а сам грозиться її знищити. До Ібрагіма приходить Ніґяр і розповідає, що підслухала розмову Рустема та Сюмбюля. Ну і просить побачитися з дочкою. Той не дозволяє...
Фатьма і Федан гадають, хто може бути зрадницею чи зрадником. В цей час по чиїйсь наводці у Діани роблять обшук і знаходять лист. Її відправляють у в'язницю. Ташлиджали допитує дівчину. Діана "переводить стрілки" на Гюлізар. Мустафа наказує Діану стратити, а Гюлізар вигнати з палацу.

"Годі! Обох не хочу бачити! Діану вбийте, Гюлізар проженіть геть!" - Мустафа, кінець 81 серії.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Категорія: 3 сезон | Переглядів: 18653 | Додав: Аня | Теги: 3 сезон, 81 серия, 81 серія | Рейтинг: 3.6/39