П`ятниця, 26.04.2024, 04:24
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 1 сезон » 11 серія 1 сезону "Народження Міхрімах"
09:08
11 серія 1 сезону "Народження Міхрімах"

В останню мить Ібрагім прикриває султана від кинжала і приймає удар на себе. Кинжал виявляється османським - він належить султану Джему. По всьому острову шукають родину сина Джема, Мурад а. Знаходять їх уже в човні, і забирають всіх, крім останнього сина, якого служниця видала за свого. Султан дає наказ убити їх, так як вони змінили віру і стали християнами. Ібрагім вбиває Мурада, а дітей душать.

Гюррем народила. Після пологів прокидається і шукає дитину. Їй повідомляють, що вона народила доньку. Та не вірить, починає кричати, що їй підмінили сина, але її вгамовують. Bаліде дає дівчинці ім'я Міхрімах. 

Махідевран радіє, що у суперниці дочка, а не ще один син. Гюльшах радіє з Махідевран, і роздає гроші в гаремі, ті в захваті і нахвалюють Махідевран за щедрість. Хюррем зла. Відмовляється годувати дочку. Гюррем дражнить Махідевран: "Я ще дуууже багато синів народжу. А ти ніколи й дочки не народиш. Повелитель не торкнеться тебе. Умре, а тебе не захоче." 

Наречений Хатідже тяжко захворів і помер. Ібрагім і Хатідже вже мали розстатися. Султан знаходить любовний лист Ібрагіма. В кінці 11 серії Ібрагіма доставляють до Сулеймана силою.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

"Величне століття. Роксолана" - найдорожчий проект в історії турецького телебачення серіал "Величне століття. Роксолана". У серіалі розповідається про роки правління наймогутнішого султана Османської імперії Сулеймана Великого та його пристрасне кохання до чарівної української красуні Роксолани.

Категорія: 1 сезон | Переглядів: 9548 | Додав: meri7837 | Теги: 1 сезон | Рейтинг: 0.0/0