Вівторок, 19.03.2024, 05:10
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 4 сезон
1 2 3 4 5 »

155 серія

Якось померла Гюльфем-хатун. Сюмбюль намагається випитати Ферхата-агу, як це було, але той боїться розповідати. Проте події пронеслися в його пам'яті, і ми змогли їх побачити. Тієї ночі 1562 року Гюльфем прийшла до непритомного володаря, поки охорони не було:

Хай би що казали, це ти його вбив, бо якщо ти не захочеш, то навіть листя не ворухнеться. Це ти віддав Баязида в руки ворога, кинув на поталу його братові. І навіть не думай казати, що не винуватий, чув? Усі буди, що з нами були - всі сталися через тебе. Заради престолу, престолу, на якому ти зараз навіть сидіти не можеш. Ти спопелив свою сім'ю. Дивись: бачиш? на твоїх руках кров. Її не те що ріки, її моря всього світу не змиють!" 

Вона замахнулась на нього ножем, але її перехопив Ферхат-ага, який нагодився, і встромив їй той ніж в серце. ... Дивитися далі »

Категория: 4 сезон | | Комментарии (1)

154 серія

Тахмасп розігнав військо Баязида під приводом того, що дорого утримувати, а непокірних убив. Баязид вирішує вночі будь-що тікати. Проте його перестріли і, пообіцявши зберегти життя, повели до шаха Тахмаспа. ... Дивитися далі »

Категория: 4 сезон | | Комментарии (1)

153 серія

Послання, відправлене Сулейману його сином Баязидом, вразило османського правителя. Бажаючи вчинити з сином справедливим чином, султан шукає усілякі можливості. Але навіть благі наміри батька не здатні повернути Баязиду віру в нього - надто сильно на нього вплинула доля Мустафи, якої він намагається уникнути. Селім же намагається зробити все можливе, щоб його брат здався. Баязид намагається втекти з Ірану і покинути володіння шаха Тахмаспа. Але це йому не вдається, і він ще більше підставляє своє життя під загрозу смерті. Під час царської вечері в палаці Тахмаспа проливається кров. ... Дивитися далі »

Категория: 4 сезон | | Комментарии (1)

152 серія

Баязид дізнається про підлу зраду Рустема і перехід беїв на сторону Селіма. Таким чином у Селіма армія 50 тисяч, а в Баязида - щонайбільше 30. Починаються переговори. Мехмет-паша з лалою приносять лист Сулеймана, де той вимагає скласти зброю. Але Баязид непохитний - направляє своє військо в бій. Його армія настільки сильна, що супротивники виявляються в пастці. Селім прекрасно розуміє неминучість поразки. Проте все вирішує одна нещасна стріла, випущена невідомо ким, але тим не менш поцілена в Баязида. У підсумку, без свого лідера армія, навіть не дивлячись на велику перевагу, програє настільки важливий бій. Стрілу випустив Мурат, син Селіма. Далі його добивають. Але Атмаджа забрав його з поля бою. Здається, він живий.  ... Дивитися далі »

Категория: 4 сезон | | Комментарии (0)

151 серія

Володар дає останній шанс своїм синам і направляє їм листи з наставниками з вимогами їхати по своїх санжаках. До Баязида поїхав Алі-паша, До Селіма - Мехмет-паша. Крім того, вгамувати Баязида особиста поїхали Міхрімах і Сюмбюль. Вона справді вірила, що Баязид невинний, але там переконалася, що він збирає військо. Проте вона пообіцяла будь-що підтримати Баязида. Селім боїться їхати у свій санжак, Баязид же таки поки поїде - йому потрібен час зібрати сили і отримати підтримку беїв. Міхрімах наказує Алі-паші забути, що він бачив у Баязида. І той доповідає султану, що війська не бачив. ... Дивитися далі »

Категория: 4 сезон | | Комментарии (1)

150 серія

Сулейману скрізь чуються голоси Гюррем: "Гюльфем, щоб я більше не чув ні звуку. Відішли всіх!". Володар видає наказ: "Щоб відтепер у гаремі не було жодних ознак пишності і розкошів, не грала музика, не влаштовували святкувань ніколи і ні з якого приводу. Щоб у всьому палаці панувала тиша, а життя було простим і буденним - без золота, срібла і шовкових тканин. Тих, хто не послухається негайно буде жорстоко покарано!".

... Дивитися далі »

Категория: 4 сезон | | Комментарии (0)

149 серія

Гюррем знову викликала до себе Нурбану. Каже, що пожаліла її, не вбила того разу, лише вислала, а вона так - перетворила милість на слабкість. На що Нурбану впевнено відповіла, що скоро вона правитиме у цьому палаці.  ... Дивитися далі »

Категория: 4 сезон | | Комментарии (0)

148 серія

Серія розпочинається із прогулянки Гюррем з Сулейманом на круїзному лайнері біля берегів Стамбула. Вона згадує, як її привезли на галері в це османське пекло. Володар розповів Міхрімах про смертельну хворобу султани.  ... Дивитися далі »

Категория: 4 сезон | | Комментарии (2)

147 серія

Баязиду прийшов лист віл лали, у якому той повідомляє буцімто перехопив лист Селіма Володарю. Міхрімах приходить на корабель. Приходить попрощатися. Її доля - бути султаною. Педро готовий прийняти іслам, але вона не погоджується і уходить. Махмуд помітив втечу султани, і ось Рустем уже в порту. Махмуд приставив ножа до горла Педро. Султана переконує свого ревнивця, що Педро відїжджає. ... Дивитися далі »

Категория: 4 сезон | | Комментарии (1)

146 серія

Мехмет таки перехоплює лист від Баязида, Рустем про це дізнається і йде розбиратися, але нічого не отримує. Баязид хоче позбутися Локмана, адже той перехопив лист. Гюррем пояснює Баязиду, що від того листа постраждає сам Селім, бо він прийшов з військом, брат же може все заперечити. ... Дивитися далі »

Категория: 4 сезон | | Комментарии (0)