П`ятниця, 26.04.2024, 11:45
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 4 сезон » 121 серія (12 серія 4 сезону) "Він постав перед Всевишнім"
19:11
121 серія (12 серія 4 сезону) "Він постав перед Всевишнім"

121 серія

Атманжа доповідає сірому кардиналу, що не вбив Міхрінісу, бо та вагітна. Кардинал заявляє, що треба вбити, а потім щось придумають. Він боїться, що Міхрініса не мовчатиме про замах на себе. Проте дівчина мовчить. Натомість Мустафа відправляє Атманжу до Фатьми. Та влаштовує прийом Атманжі Рустемом на Дивані, а Гюррем заманює в кімнату для прослуховування. Там її і застукав Сулейман. У султана рухнула довіра до останньої людини! Гюррем пояснює це тим, що убезпечувала чоловіка від зрад.

В загальному Гюррем... залишилася живою. Вона тут же починає шукати, звідки витік інйформації - а це або Сюмбюль, або Фахріє. І до Сюмбюля доходить, де він проговорився. Він все розповідає, просить помилувати. Гюррем дає йому пляшечку отрути. Та не йому! З тістечками Сюмбюль іде до коханої, яка за наказом Явуза саме збиралася тікати. Від тістечок жінка помирає, перед смертю Сюмбюль її таки допитав. Окреме розслідування починає Рустем. На Явуза і Атманжу напали гопники Махмуда, проте ті відбилися. Сірий кардинал розуміє, що їх викрили і наказує Атманжі залягти на дно. Рустем розчарований провалом Махмуда вдруге і попереджує, що третій був останнім в його житті.

У Рустема виникає неприємна розмова зі своєю господаркою. Йому не подобається недовіра до нього.

Баязид і Мустафа зізнаються один одному у вірності. Їх підтримує Джихангір. Селім обіцяє батьку не підвести того. Брати роз'їжджаються по санжаках.

Нурбану знову застала Баязида з іншою. Вона ніяк не може змиритися з полігамністю шехзаде. Під час скандалу у Нурбані розпочинаються передчасні пологи. Нурбану народжує хлопчика.

Рустем проводить опитування знаті Амасії щодо оцінки правління Мустафи.

До кінця серії Сулейман і Гюррем не розмовляють. Рустем пропонує, щоб Селім викликав батьків до себе в гості, і це зможе їх примирити.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Протягом кількох років свого життя при дворі султана Сулеймана, невільниця з маленького українського поселення Роксолана, рухалася до своєї мрії - безпеки і влади. Із простої наложниці вона перетворитися на дружину найсуворішого правителя Сходу, а її діти стали законними претендентами на трон Османської імперії, чиї кордони розширювалися з кожним днем. Але цей шлях був сповнений запеклої боротьби, засіяний смертями близьких людей і залитий океанами сліз, болем і приниженням, які не зламали волі сильної жінки.

Четвертий сезон серіалу "Величне століття. Роксолана" вийшов під слоганом «Вирішальна битва» і стане заключним в серіалі про Величне століття Османської Імперії. Після трагедії, що забрала життя її старшого сина, Гюррем ні на хвилину не забуває про місце, навіть не дивлячись на те, що пройшли роки ... Заручившись вірністю і підтримкою Рустема Паші, султана готується нанести ворогові смертельного удару. Між тим зростає суперництво між Селімом і Баязидом. А Падишах приймає рішення, здатне змінити долю Імперії.

113

Категорія: 4 сезон | Переглядів: 16733 | Додав: meri7837 | Рейтинг: 5.0/1