Субота, 27.04.2024, 06:10
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 2 сезон » 28 серія (4 серія 2 сезону) "Армін"
21:21
28 серія (4 серія 2 сезону) "Армін"

Сулейман привітав Ізабеллу, каже що вона дуже шанований гість і для неї буде представлений дуже гарний прийом. Ібрагім перекладає. Хюррем хоче замовити сильнодіючу отруту у Якуба ефенді, на що він погоджується зробити таку отруту, але для цього йому треба мати певну річ людини, для якої готується отрута. Гюррем береться викрасти щоденник Ібрагіма. Руками Нілюфер. Щоденник таки вдається причарувати.

Ізабелла розмовляє з Султаном. Султан просить Ібрагіма ретельно перекладати кожне її слово. Вона говорить, що якщо він доторкнеться до неї, то це може потупити причиною для небаченої війни. Вона говорить що її врятують, говорить що скоро її наречений дізнаються і помстяться за неї. На що султан відповідає, що він готовий до війни і нікого не боїться, а її наречений десь переховується.

Ізабелла дуже зла, вона говорить для Сулеймана про його варварський характер. Він каже їй, що вона багато чого не бачила і не розуміє. Вона говорить що ніколи не стане його рабинею і краще вже помре ніж підкориться йому. Султан же говорить що навіть і не хотів торкатися до неї та не мав на неї ніяких поганих намірів. До Ізабелли приставляють служницю Мелек (Ангела), яка має навчити ту турецької мови.

Хюррем повертається від Якуба та помічає в саду Махідевран і інших. Ібрагім питає Султана що він вирішив на рахунок Ізабелли. Сулейман каже, що поки залишимо її і побачимо які дії будуть вчинені з сторони її сім’ї. Він говорить для Ібрагіма щоб він ні в чому не відказував для Ізабелли, щоб вона почувала себе тут добре.

Хюррем говорить з Гуль агою, вона вирішує їхати до палацу Ібрагіма для того, щоб дістати потрібну річ для приготування отрути.

Ібрагім позносив у палац статуї, захоплені в Європі. Хатідже і Нігяр в шоці. Хатідже шугається цих ідолів. Перелякався і сюмбюль, обматюкав їх. Хатідже розповідає Ібрагіму про візит до Якуба, а той забороняє їй ходити до нього, щоб не засмучувалася. А населення в місті теж починає говорити про ідолів.

Балібей і Матракчі обмивають перемогшу у мейхані (стриптиз-барі), там же Балібей знаходить собі повію. А наступного дня Балібей захистив чарівну дівчину на вулиці, до якої чіплявся яничар. Та ж особливою вдячністю рятівнику не відзначилася. Згодом він знаходить дівчину у ювеліра - це його дочка Армін

Гюль-ага доповідає Гюррем про благодійність Махідевран.

Кінець 28 серії: Ізабелла тікає, проте невдало. Її знаходить Сулейман. Хатідже народжує, але дитина не дихає...

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

"Величне століття. Роксолана" - найдорожчий проект в історії турецького телебачення серіал "Величне століття. Роксолана". У серіалі розповідається про роки правління наймогутнішого султана Османської імперії Сулеймана Великого та його пристрасне кохання до чарівної української красуні Роксолани.

Категорія: 2 сезон | Переглядів: 6224 | Додав: meri7837 | Теги: 2 сезон | Рейтинг: 1.0/1