П`ятниця, 26.04.2024, 21:06
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 2 сезон » 34 серія (10 серія 2 сезону) "Порятунок Ібрагіма"
08:35
34 серія (10 серія 2 сезону) "Порятунок Ібрагіма"

34 серіяПоки Гюррем знущалась над Ібрагімом, той схопив її за руку "Я не помру, Гюррем" і відключається. Гюррем збирається задушити Ібрагіма, проте Нігяр її налякала. До Ібрагіма приходить особливий лікар. Він годує Ібрагіма цілющею землею і той приходить в себе. Ібрагім зрозумів, що його отруєння - справа рук Гюррем.

Після укусу змії султан надає Ізабеллі першу допомогу.

Принцесі на ранок приходить лист голубом від принца Фредеріка, який готовий організувати її втечу. Але султан десь прогуляв увесь процес.

Хатідже, годуючи сина, заснула і придавила його... Не вірячи в те, що сталося султана намагаєтся його розбудити і не реагує на зовнішні чинники.

Султан всю ніч провів у Ізабелли, що не могло не засмутити Гюррем. До того ж у її покоях Валіде поселила Мехмета, сина Махідевран.

Ібрагім має жорстку розмову з Гюррем, він вважає султану винуватицею свого отруєння та у смерті свого сина. Паша шантажує її щоденником Левка, але Гюррем вдається поставити його на місце.

Хатідже наснився сон, начебто Нігяр стоїть між нею та Ібрагімом і забирає її сина. Хатідже з усієї сили лопатою б'є статуї, вважаючи їх причиною усіх нещасть. Над псевдопророком іде суд. Гюррем знову пішла до чаклуна Якуба Ефенді, поки наказала залягти тому на дно. Її там ледве не застала Валіде, але все обійшлося черговою перепалкою.

Принцеса Ізабелла вмовляє Сулеймана відвідати церкву і той дозволяє. У церкві вона планувала втечу, але чомусь передумала.

Гюррем зустрічає Ніґяр і погрожує, що знищить її, якщо та нічого не знайде. Зразу після цього Ібрагім допитується у Ніґяр, звідки в домі взялася отрута, і та ненароком розповідає, що Гюррем неоднозначно цікавилася його щоденником. Ібрагім спалює щоденник.

Ібрагім бере щоденник Левка і несе його до Сулеймана. Там він застає і султану. Султан дає його читати Гюррем, оскільки в ньому все написано українською.

.

В кінці серії Хатідже ріже собі вени, її знаходить Нігяр...

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Категорія: 2 сезон | Переглядів: 7040 | Додав: Roksi | Теги: 2 сезон | Рейтинг: 0.0/0