П`ятниця, 26.04.2024, 18:07
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 1 сезон » 7 серія (01.05.2014) Шахзаде Махмет
08:57
7 серія (01.05.2014) Шахзаде Махмет

Після випадку з спробою отруєння Валіде наказує виділити матері її ненародженого онука окремі покої, і приставити особисту покоївку. Махідевран усвідомлює, що безсильна що-небудь зробити. Тим часом Сулейман готується до нового походу. Соужницю Гюррем і її подругу Марію відправляють на хельвет до султана. І коли весь Захід очікує, що Султан піде війною на фортецю Буду, погляд Османського лідера перекинувся на острів Родос, завоювавши який, він підпорядкує собі все Середземне море. А коли Ібрагім приводить в дію план по усуненню рабині, уявив себе пані, у Гюррем відходять води.

"Лайошу, відступнику! Хай буде відомо тобі про те, як багато падишахів прийшли з доземними поклонами до моїх воріт, висловивши цим покірність нашій обителі світу. Ти мав стати моєю здобиччю, проте не з'явився на полі бою. Від нашого гострого меча тебе порятувало лише те, що переслідування та вбивство слабших і переможених не належить до звичаїв наших шляхетних пращурів. Чого ж це ти не відрядив свого гінця з клятвоювірності до найвищої ради цього світу, що є намісництвом неба на землі. Тепер на себе нарікай за те, що я вирішив коло Будди стати табором. Чи станеш ти мурахою, щоб заповзти у шпарину, чи ж яструбою обернешся і злетиш у височінь, не полишу тебе. І Аллах допоможе мені у моєму доброму намірі звільнити землі від твого паскудного існування." - Сулейман.

Марія отримала ім'я Гюльнігаль. Гюррем неводволена, боїться, що та стане її суперницею. Сюмбюль береться просувати Гюльнігаль. Гюррем на Гюльнігаль перевіряє їжу на отруту.

Валіде збирається сватати Хатідже за пашу, остання в розпачі. Ібрагім теж приголомшений. Гюррем помічає пристрасть між Хатідже та Ібрагімом. Тепер за всяку ціну вона хоче запобігти його шлюбу з Хатідже, адже це посилить його позиції. Тим часом Ібрагім наказує Сюмбюлю підготувати Гюльнігаль для султана. Гюльнігаль радо користається можливістю. Гюррем тим часом народжує. Хлопчика. Сулейман називає його Мехметом. Махідевран бере слово з Ібрагіма, що той зупинить Гюррем.

Сулейман дізнається, що валіде за його відсутності хотіла видати Гюррем заміж, і дуже обурений.

"Твоя думка не бентежить мене, бо й я такої ж думки про тебе. Знову говориш про перемогу над Белградом і про те, що прагнеш більшого. Навіть, переконаний, що перемога на твоєму боці. І хвалькувато оголошуєш про неї, коли війни ще насправді не було. Гляди, щоб твої мрії не розбилися". - лист від магістра султану.

Султан звільняє Лалу-пашу.

В кінці 7 серії в Гюррем з'являється нова служниця, яка розкалала тій, що під час пологів у султана був хелвет з кимось...

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

В кінці 7 серії Гюррем дізнається, що Марія була у ліжку в султана і готова її вбити...

"Величне століття. Роксолана" - найдорожчий проект в історії турецького телебачення серіал "Величне століття. Роксолана". У серіалі розповідається про роки правління наймогутнішого султана Османської імперії Сулеймана Великого та його пристрасне кохання до чарівної української красуні Роксолани.

Категорія: 1 сезон | Переглядів: 11992 | Додав: meri7837 | Теги: 1 сезон | Рейтинг: 2.8/4