П`ятниця, 26.04.2024, 07:58
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » Цікаві матеріали » Актриси, що зіграли Валіде різного віку, схожі, як дві краплі води
10:11
Актриси, що зіграли Валіде різного віку, схожі, як дві краплі води

Впродовж усього серіалу "Величне століття" перед нами постають образи зі спогадів героїв, де персонажі виглядають молодими. А як же вдається омолодити наших улюблених героїв?

Валіде. В кінці 2 сезону перед нами в спогадах матері султана постає молода Валіде і молодий Ібрагім, актори, які грають ці ролі, як дві краплі, схожі на своїх прототипів тільки виглядають молодшими. У глядачів виникає питання, хто ж грає цих персонажів, невже можливо так гримувати, що актор молодшає років на 20?

Відкриємо Вам таємницю схожості. Валіде в спогадах зіграла відома турецька актриса Evrim Alasya. Жінка володіє надзвичайною схожістю з Небахат Чахре, яка грає Валіде.

"Я шокована такою схожістю між нами, просто одне обличчя", сказала Небахат побачивши Еврім: "Перевтілення, на мій погляд вдалося, ми отримали копію Валіде, але молодшу. Перша реакція, коли побачила її, я подумала «Не дуже схожа на мене», але мене попросили повірити, що буде все добре. Після перевтілення Еврім в Валіде всі були вражені такою схожістю".

Категорія: Цікаві матеріали | Переглядів: 2588 | Додав: meri7837 | Теги: молода валіде, валіде, небахат чахре | Рейтинг: 5.0/3