П`ятниця, 26.04.2024, 18:57
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 3 сезон » СЕРІЯ 77 "Замах на Мехмета"
19:57
СЕРІЯ 77 "Замах на Мехмета"
77 серіяСулейман відправляється з Мустафою і Мехметом на полювання поблизу Маніси. Він в голос згадує з ностальгією свою молодість і велику дружбу з Ібрагімом. Мустафі не виходять з голови слова Мехмета про немовля на троні. 
Ібрагім продовжує зухвало вести переговори з французьким послом. Проте і в його словах є доля правди: "В історії більше відомі випадки зради, ніж дружби".
Міхрімах в котре зустрічається в саду з Ташлиджали. Він хоче її поцілувати, а вона не дає.
Рустем готує для Фірузе коня, їй уже дозволили покататися. Фірузе сідає на коня, її супроводжує Кізар Ага. Їй вдається відірватися і вoна падає з коня. Без свідомості в лісі її знаходить Рустем. Він хоче звернути їй шию, але помічає татуювання...
Матрахчі приходить до дому Ніґяр. "Тобі я повністю довіряю, але ж ти від Ібрагіма прийшов, а йому я більше не довіряю". Матрахчі відводить Ніґяр до дівчинки. Там її зустрічає Ібрагім Паша. Матрахчі повідомляє, що це її дочка. Ібрагім дозволив на неї дивитися, але не більше. Ніґяр цілує свою дочку.
Хатідже сяє. Вона помирилася з Ібрагімом і розповідає про це Гюльфем. Вони збираються поїхaти до дівчинки. І вони таки їдуть, і застають там Ніґяр. Як же Хатідже була здивована! "Ібрагім Паша дозволив мені сюди приходити, у нього вистачило совісті не відривати дитину від матері" - Ніґяр. Хатідже каже, що проявила благородність, помилувавши дочку, а її ще не пізно стратити. Ніґяр пояснює, що вона вже заміжня і вільна людина. Перепадає і Гюльфем за брехню. Ніґяр просить Хатідже не забороняти бачитися з дочкою. Охорона виводить Ніґяр. Хатідже хоче з цим покінчити.
Увечері Ібрагім повертається додому, і Хатідже починає розмову. Хатідже уже не проти забрати дівчинку в дім. Ібрагім - проти. Хатідже приголомшена. Ніґяр плаче. Рустему вона розповідає про дочку. Рустем знав про дочку і не здивований. Ніґяр просить його допомогти. Той наче відмовляє. Ніґяр плаче далі. Рустем згадує себе в дитинстві... його мати пoмерла у нього на очах...
На ранок Ібрагім знову у дочки. Ніґяр жаліється Ібрагіму на Хатідже, той її підтримує. Ніґяр просить віддати їй дівчинку і пропонує розлучення. Паша відмовляє. Рустему не подобаються походеньки Ніґяр до Ібрагіма і він забороняє їй виходити з дому.
Гюррем розмовляє з Махідевран у садочку про долю Мустафи. Махідевран підозрює, що Гюррем хоче стати між Сулейманом і Мустафою, та каже, що замість неї між ними стане Мехмет.
Мехмет наодинці з Мустафою розмовляють про долю трона. Мехмет запитує брата про закон, за яким Мустафа, прийшовши до влади має умертвити його. Мустафа каже, що він не уб'є брата. В цей час Мехмету стріляють з лука у спину. Мехмет падає. Ташлиджали гониться за стрілком. Мехмета ще живого привозять у Манісу. Лікарі починають "чаклувати" над Мехметом. Повелитель вимагає врятувати його, або повідрубує їм голови. Тахлиджали притаскує кілера мертвим. Мустафа каже, що цілився саме у нього екс-жених Хелени. Мустафа сумнівається у довірі Володаря. Махідевран теж не зізнається Мустафі у замаху.
Наступного дня торгівця Аббаса досі не знайдено. Мустафа - перший, хто зацікавлений, щоб того привели живим. Гююрем і Міхрімах плачуть над Мехметом і моляться. Мехмет приходить до тями. Дівчата у гаремі пліткують про замах на Мехмета, про участь у цьому Махідевран. Жебрачка заступається за Махідевран. Мехмет при всіх розповідає, що побачив убивцю і заступив спиною брата. Сулейман все ще холодно ставиться до Мустафи.
Фірузе приходить до тями. Над нею Афіфе пиляє Кіраз Агу. Дівчина добряче поламана. Афіфе про травму повідомляє Ібрагіму, а також про подарованого коня. Ібрагім запідозрює Рустема у підставі. Рустем виправдовується. Ібрагім натякає тому на квиток в пекло.
Кадді Ефенді забирає свого сина з публічного будинку на прохання матері. Своєю поведінкою син розчаровує шанованого батька. Там Кадді помічає Ібрагіма та Матрахчі, які обговорюють розлучення Ніґяр. Ібрагім хоче, щоб його дочка виросла незалежною, нікому не прислуговувала. Про дітей Хатідже він каже, що їх дуже цінує, але їм нічого не загрожує, у них тече кров династії.
Перед від'їздом Міхріах знову бачиться з Ташлиджали. Той готовий на все заради коханої. Вона пропнує йому самому приїджати, так як вона не зможе більше. Хлопець дарує їй прикрасу. Сулейман перед від'їздом наказав наглядати за Мустафою, і уникнути нікяху. Гюррем помічає Ташлиджали, який виходить всілд за Міхрімах. Махідевран і Гюррем перекидуються словечками: "Махідевран, сказати тобі, у чому більш за все не повезло шахзаде Мустафі? Та у тому, що в нього ось така мати!".
Після приїзду Сулеймана Ібрагім допопвідає тому про стан справ у гаремі, про падіння Фірузе з коня і про подарованого коня Сулейманом... Сулейман вагається, але згадує, що давав такий наказ Рустему. Гюррем ще нічого не знає про Фірузе, але зустрічає її живу-здорову у коридорі. Фірузе знову з Сулейманом. Сюмбюль розказує Гюррем, що Рустем приніс Фірузе на руках, султана зла! Але надії ще є... Гюррем розказує Сюмбюлю, що був замах на Мехмета з боку Махідевран, а не напад на Мустафу.
Махідевран вмовляє сина відмовитися від Хелен. Мустафа порівнює себе з батьком. Він просить часу подумати...41

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

В кінці 77 серії Мустафа і Махідевран обговорюють долю Хелени.
Категорія: 3 сезон | Переглядів: 21175 | Додав: Роксолана | Теги: 3 сезон, 77 серія, 77 серия | Рейтинг: 3.6/43