Вівторок, 21.05.2024, 13:17
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 2014 » Листопад » 22

155 серія

Якось померла Гюльфем-хатун. Сюмбюль намагається випитати Ферхата-агу, як це було, але той боїться розповідати. Проте події пронеслися в його пам'яті, і ми змогли їх побачити. Тієї ночі 1562 року Гюльфем прийшла до непритомного володаря, поки охорони не було:

Хай би що казали, це ти його вбив, бо якщо ти не захочеш, то навіть листя не ворухнеться. Це ти віддав Баязида в руки ворога, кинув на поталу його братові. І навіть не думай казати, що не винуватий, чув? Усі буди, що з нами були - всі сталися через тебе. Заради престолу, престолу, на якому ти зараз навіть сидіти не можеш. Ти спопелив свою сім'ю. Дивись: бачиш? на твоїх руках кров. Її не те що ріки, її моря всього світу не змиють!" 

Вона замахнулась на нього ножем, але її перехопив Ферхат-ага, який нагодився, і встромив їй той ніж в серце. ... Дивитися далі »

Категория: 4 сезон | | Комментарии (1)

Мерьем Узерли футбол

А чи знаєте Ви як Мер'єм Узерлі, яка зіграла роль Хюррем Султан в серіалі "Величне століття", почала акторську свою кар'єру?

Виявляється, дівчина приймала участь в театральній постановці, присвяченій чемпіонату світу з футболу, ... Дивитися далі »