П`ятниця, 19.04.2024, 02:29
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 3 сезон » 105 серія "Нігяр вкрала немовля"
10:56
105 серія "Нігяр вкрала немовля"

105 серія

Величне століття продовжується - з моменту весілля Рустема і Міхрімах пролетів рік і в молодих з'явився первісток - дівчинка, яка отримала ім'я Аїше. Лютфі займається зміцненням звичаїв у державі - у всіх розважальних закладах і наливайках країни проходять облави, після яких усіх жінок легкої поведінки висилають зі столиці.

Султан отримує лист від іспанської королеви, в якому та скаржиться на те, що її чоловік не залишає своїх спроб змістити її з престолу. Щоб більш ретельно вникнути в деталі, Сулейман відправляє в Іспанію свого посланця.

Через брак молока у Міхрімах до Аїше приставляють годувальницю Еміне.

Рустем продовжує нишком налаштовувати Сулеймана проти старшого сина - цього разу він доносить, що Мустафа знову озолотив яничар під приводом святкування народження своєї племінниці. Султан явно не вдоволений діями сина.

Лютфі скаржиться дружині на Рустема, мовляв, той зовсім розперезався, роздає вказівки всім підряд і не рахується з думкою Великого візира. Шах Султан зауважує, що коли Мехмет виїде в провінцію губернатором, Гюррем буде змушена поїхати за ним - потрібно постаратися наблизити її від'їзд.

На аудієнції у султана Великий візир звітує про поточні справи і, між ділом, згадує про те, що Мехмет ображений затримкою з відправленням його в провінцію - він починає підозрювати, що затримка пов'язана з недовірою батька.

Після довгих і безуспішних пошуків дочки, в Стамбул повертається Ніґяр. У неї не залишилося нічого, окрім бажання помститися тим, хто, на її думку, винен у її стражданнях - Гюррем і Рустему. Вона зустрічається з Шах Султан, яка знаходиться в явному подиві від цього візиту. Ніґяр просить у неї допомоги у здійсненні своєї помсти.

Гюррем розгнівана - вона дізналася про те, що Лютфі налаштовує султана скоріше відправити Мехмета в провінцію, і її разом з ним заодно. Вона вимагає від Рустема будь-якими засобами відстрочити цю подію.

У бесіді з Малкочоглу і Реїсом, султан цікавиться їх думкою з приводу Мехмета. обидва придворних сходяться на тому, що спадкоємцю прийшов час отримати провінцію під управління і віддалитися туди. Увечері Лютфі ділиться з дружиною та її сестрою свіжими новинами - за рішенням султана в провінцію виїде не тільки Мехмет, а й Баязид і Селім. Він, Лютфі, повинен буде вибрати місця їх губернаторства.

Під час спільної прогулянки, Сулейман повідомляє синові про своє рішення - Мехмету відправиться в Амасію, Баязид - Конію, а Селім поїде у Кутахію. Однак у Гюррем інші плани на цей рахунок - вона вирішує поїхати з Мехметом в Манісу, адже саме ця провінція призначається для спадкоємця престолу.

Шах Султан допомагає Ніґяр потрапити в палац Рустема і Міхрімах. Побачивши немовля, Ніґяр задумує щось жахливе. Сховавшись у комірчині, вона чекає моменту, щоб здійснити задумане.

Гюррем вечеряє у Міхрімах - дівчина пригнічена тим, що вона постійно одна і просить матір залишитися у палаці на ніч. Але та відповідає, що Міхрімах не повинна відчувати себе самотньою, коли з нею завжди поруч Рустем і їхня маленька донька.

Лютфі і Шах переживають через те, що Ніґяр може вийти з-під контролю і наробити проблем. Але Шах жене ці думки геть - Нігяр клялася, що їй потрібні тільки Рустем і Гюррем.

105 серія теж завершилася боротьбою з розпустою Лютфі-Паші.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Категорія: 3 сезон | Переглядів: 29007 | Додав: Аня | Теги: 105 серия, 3 сезон, 105 серія, 11 сентября | Рейтинг: 3.8/64