П`ятниця, 26.04.2024, 15:10
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 1 сезон » 17 серія 1 сезону "Весілля Хатідже та Ібрагіма"
09:24
17 серія 1 сезону "Весілля Хатідже та Ібрагіма"

Приходять Хюррем і Хатідже. Султан встає і йде до них. Махідевран знову попереджає Гюльшах, щоб та не надумала завдати шкоди Хюррем. Мовляв, їй і так вистачає неприємностей на голову. Гюльшах мовчить. Хюррем повідомляє Султану про вагітність. Той щасливий, бажає їй щастя. Вона обіцяє на цей раз народити хлопчика.

Левко обертається і дізнається Настю. Матракчі лає його, і змушує відвернутися. Ібрагім вітає їх. Султан обіймає Хюррем і йде. Ібрагім пропонує прийти Левку в наступний раз. Валіде просить Дайє простежити за Махідевран, щоб не було сюрпризів. Садика намагається вблагати Валіде повернути її назад до палацу, але та не погоджується.

Султан пояснює Хюррем, що Ібрагім знайшов художника намалювати його портрет. Хюррем просить Султану наказати Левку намалювати їх загальний портрет. Він обіцяє подумати. Хатідже зустрічається ввечері в саду з Ібрагімом. Вони говорять про кохання.

Мустафа у батька, той закінчує подарунок Хатідже. Приходить день весілля Ібрагіма і Хатідже.

У місті проходять святкування весілля Ібрагіма і Хатідже. Султан зі свитою і Мустафою, їдуть на свято до палацу Ібрагіма. Там султан знайомиться з батьком і братом Ібрагіма. Батько дарує синові якийсь подарунок. Ібрагім зворушений. Йде святкування. Султан кличе Левка і говорить, що продовження сеансів буде після весілля.

Саме в розпал весілля Гюррем народжує хлопчика. Сулейман дає йому ім’я Селім.

«На весіллі Ібрагіма-паші і Хатідже-султан було 50 тисяч гостей. Впродовж днів ривали небачені досі святкування. На вулицях Константитонополя гуляли вдень і вночі. Під час весілл палац відкрили для людей. Вони були раді сякувати та водночас переймалися тим, що на весілля було витрачено багато грошей. Особливо незадоволеними бул яничари Султана Сулеймана. Вони думають, що гроші, взяті на Родосі витрачаються марно.» - із листа Венеційського посла.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

"Величне століття. Роксолана" - найдорожчий проект в історії турецького телебачення серіал "Величне століття. Роксолана". У серіалі розповідається про роки правління наймогутнішого султана Османської імперії Сулеймана Великого та його пристрасне кохання до чарівної української красуні Роксолани.

Категорія: 1 сезон | Переглядів: 12257 | Додав: Roksolana | Теги: 1 сезон | Рейтинг: 1.0/1