Четвер, 18.04.2024, 03:50
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 2 сезон » 25 серія (1 серія 2 сезону) "Похід на Будду"
21:14
25 серія (1 серія 2 сезону) "Похід на Будду"

Садика тримає ніж на горлі султана і кричить не підходити, інакше заріже його. У цей час, Гюррем тримає тарілку з отруєним лукумом, і ридає, але все ще не наважується дати його Левку. Левко говорить їй, що він її завжди любив, тому нехай вона живе, а він вже все одно мертвий. Вона тремтячою рукою подає йому лукум, він його прожовує і падає їй на руки з кривавою піною біля рота та вмирає.

Сулейман, різко перевертає Вікторію, і прикладає її ніж до горла, викрикуючи: ти хто така, хто тебе послав мене вбити? Вона відповідає, що послав її король Лайош, аби помститися, а сама вона - дружина вбитого ним Аріеля.

Тут прибігає Ібрагім, і в жаху запитує, що сталося. Султан оскаженілий, притиснувши його до дерева, всаджує кинджал в дерево йому біля його голови. У Ібрагіма витріщені очі від страху і від ножа. Султан кричить йому, що його прислуга хотіла його вбити.

Вікторію схопила варта, але вона кричить, що його вб'ють все одно. Ібрагім б'є її і наказує відвести. Султан говорить йому самому допитати її, а він буде за дверима слухати. У цей час Левко помирає на руках Гюррем. Вона цілує його руку і виходить із зали. У коридорі стоїть Нігяр, вона запитує її, що з нею трапилося. Та питає, де Ібрагім, та відповідає, що він пішов у сад до султана, а сама бачить закривавленого мертвого Левка в залі.

Гюррем йде до Сулеймана. В зал заходять два раба і забирають Левка.

В саду Хюррем бачить Ібрагіма, який б'є Вікторію, підходить до Сулеймана і питає, що відбувається? Той пояснює, від цього Гюррем починає падати, султан ловить її, вона запитує його, це що Ібрагім прислав її вбити тебе, але султан просить її заспокоїтися і садить на диван.

Султан запитує у Гюррем, чому вона так сказала про Ібрагіма, та хоче розповісти, що він змусив її вбити Левка, але в цей момент прибігає Хатідже і кричить, що трапилося Султан їй пояснює, та з жахом дивиться на чоловіка.

Ібрагім обурений на Матракчі. Він на волоску від смерті. Ібрагім наказує тому убити Вікторію, як спокута злочину. Матракчі відвіз Садику в море, посадив в мішок і втопив.

Гюррем все не може прийти в себе через смерть Левка. До неї приходить розуміння, що це Нігяр здала Левка, але та все заперечує. Султан її дратівливу поведінку списує на вагітність. Згодом Нігяр просить пробачення у Гюррем, але та не хоче її бачити і не довіряє їй.

Махідевран пробачила Гюльшах. В кінці серії пропонує їй піти одружитися, але Гюльшах відмовляється, хоче їй служити.

Гюррем наодинці звинувачує Ібрагіма у жорстокості, а той каже, що це він дозволив їй та її дітям жити. "Я втоплю тебе у невинній крові, яку ти пролив. Я тобі обіцяю." - Гюррем. Крім того, Гюррем всіляко використовує історією з Садикою, щоб показати зраду Ібрагіма, валіде, Хатідже.

Враховуючи замах на себе, Сулейман готується до нового походу, наразі на Будду.

Травень 1526 року. Османське військо стоїть табором поблизу Пловдиву (Філібе, сучасна Болгарія). В цей час в палаці в Едірне з'явився новий вередливий Гюль-ага. Сулейман ще в палаці, а на фронті Ібрагім і Матракчі. Останній нещадно бухає через втрачене кохання, Ібрагім бепреться вправити йому мізки.

Гюррем народила Баязида. Після цього Сулейман приєднуться до війська. В його планах ПетроВарадін, Іллок, Зосака, Будда

Мустафа загубився в лісі, його знайшли якісь лісові племена з крилами і привели до Сулеймана.

Липень 1526 року. Султана з немовлям повернулася в палац. Вона холодно ставиться до Нігяр.

Хатідже ні з того ні з сього втратила свідомість - вона вагітна (відтепер усі вагітні в палаці втрачають свідомість як перший симптом).

В кінці 25 серії, коли Османське військо здобуває перемогу за перемогою, Сулейман раптово запитує Ібрагіма, що той робив з Гюррем, коли його вбивали.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

"Величне століття. Роксолана" - найдорожчий проект в історії турецького телебачення серіал "Величне століття. Роксолана". У серіалі розповідається про роки правління наймогутнішого султана Османської імперії Сулеймана Великого та його пристрасне кохання до чарівної української красуні Роксолани.

Категорія: 2 сезон | Переглядів: 11790 | Додав: meri7837 | Теги: 2 сезон | Рейтинг: 4.0/3