Субота, 04.05.2024, 18:55
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 2 сезон » 37 серія (13 серія 2 сезону) "Останні дні Ізабелли"
08:45
37 серія (13 серія 2 сезону) "Останні дні Ізабелли"

37 серія Принцесу Ізабеллу перевозять до головного палацу. Махідевран приходить до Гюррем поглузувати з неї. Валіде проводить вступний інструктаж для новоприбулої. Гюррем йде подивитися на прицесу на власні очі, а потім - до Сулеймана, дізнатися деталі з перших вуст. Той їй пропонує змиритися з проживанням принцеси у палаці. Далі Гюррем у зневажливій манері розмовляє з валіде.

Гюррем нагадує Ніґяр про її старий боржок перед нею, і в якості відплати пропонує позбутися Ізабелли. Тим часом Ніґяр-калфа готує Ізабеллу до ночі з султаном. На "золотому шляху" вона зустріла Гюррем. Гюррем спалює любовні листи коханого.

Служниця султани від'єднує сідло у коня, на якому має кататися Ізабелла, і в результаті та падає з коня. Саме в цей час Хатідже іде до Гюррем відмовити її від будь-яких сюрпризів.

Балібей приїздить до рідні і там зустрічає свою колишню кохану Селіху. Вона його досі кохає, але він від неї відмовляється.

Ібрагім-паша викликає Нігяр та пропонує їй допомогти султані знищити Ізабеллу. Ніґяр іде до султани і пропонує заразити принцесу чумою. Ніґяр доповідає про все паші, а той має принести їй отруту. За пов'язкою з чумного султана відправляє свою служницю. А в цей час Ібрагім передає флакон з отрутою Ніґяр.

Повним ходом іде операція по знищенню Ізабелли, задіяні Ніґяр, Гюль-Ага, кілька служниць, проте Ніґяр грає у власну гру і знищує чумну пов'язку. Вона іде на кухню і підливає отруту у їжу, призначену для принцеси та власноруч несе іжу у покої. За цим усим слідкує Гюль-Ага. Ізабелла зі служницею отруїлися. Гюррем бачить це, розуміє підставу. Має жорстку розмову з Нігяр, та пояснює, що боялася, що чума пошириться, тому самовільно придумала інший вихід. Гюррем наказує тій іти замітати сліди. Сюмбюля в цей час відволікає Фідан-хатун. Але Ізабелла очуняла. Гюль з Нігяр пакують принцесу і ховають в пральні. В кінці 37 серії банда ще не вирішила, що робити з принцесою.

Категорія: 2 сезон | Переглядів: 7303 | Додав: Roksi | Теги: 2 сезон | Рейтинг: 0.0/0