Субота, 04.05.2024, 19:44
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 2 сезон » 43 серія (19 серія 2 сезону) "Ібрагім в печері"
20:13
43 серія (19 серія 2 сезону) "Ібрагім в печері"

43 серія Подружжя іде до Валіде повідомити їй цю звістку. Валіде приголомшена. Вона падає без свідомості. Про шлюб оголошують народу і усьому світу. Махідевран у розпачі. В Ібрагіма стріляють, але рана не страшна. Він наказує про це мовчати, про це не знає навіть султан. Але, коли йому стало гірше і йому допомагала Ніґяр, про все дізналася Хатідже. Стрільця, який поранив Ібрагіма-Пашу, затримали. Той замовником назвав Аяза-Пашу. Стріла була отруєна. Ібрагім при смерті. Його відправляють у священну печеру. Гюррем замовляла його вбивство, але нібито в останній момент відмовилася. Вона вважає, що її хтось підставив - Валіде?

"Як я можу почуватись у такий жахливий день..? Це я винна. Треба було душити змію в зародку, одразу. Боюся, ми дорого за все це заплатимо. Тепер я не зможу заснути - нам не буде спокою, доки ми не зітремо цю пляму з нашого роду. Аллаху буду молити про кінець цього шлюбу, бо це кінець вікових порядків." - реакція валіде на шлюб сина.

Сулейман важко переживає стан Ібрагіма...

"Ти мій Стамбул, мій Караман, ти весь мій край, мій Бедишан, і Кепчак і Багдад, і Хорасан. Твоє волосся золоте, і брови і ясні очі."

Я поет, який оспівує красу твою величну. На серці печаль, в очах сльози, кохання в серці.

"Ібрагіме! Паргали! Старший сокольничий, охоронцю покоїв, Великий Візире, Сераскире! Я не віддам! я не віддам тебе смерті, ми не підкоримся долі, Ібрагіме! Мій супутнику у полюванні, у походах, друже… свідку мого щастя, мого горя, радостей, перемог, поразок! Хранителю таємниць мого серця, брате! Кохання і сльози моєї улюбленої Хатідже! Єдиний друже! Ти розділив моє щастя, коли я радів першій усмішці мого сина Мустафи. Я віддав би своє серце заради тебе, навіть, якби ти мені його не повернув. О, зловороже стріло! На те я чоловік, щоб витримати біль від твого залізного наконечника, коли ти влучиш мені в груди!
О, друже! Ти забрав моє серце! Якщо ти хочеш ще й душу, то знай: вона вже давно твоя. Я молюся Аллаху, щоб він не випробовував мене твоєю смертю."

Дайє рекомендує Гюррем збудувати водопровід у Мекку і Медину замість розкішного храму. Гюррем замовляє у ювеліра корону. Гюльшах все підслухала. Про це дізналася Валіде.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Сулейману приходить лист з Криму, в якому повідомляється, що там брати Валіде розпочали міжусобну війну за престол. Валіде планує забрати до себе свою племінницю Айбіге-Хатун

Сюмблюль застукав, як Нігяр цілувала непритомного Ібрагіма в "чарівній" печері.

В кінці 43 серії Валіде викликає Гюррем до себе, а Сулейман підслуховує розмову Гюррем з Валіде. Валіде звинувачує Гюррем у всіх гріхах, провокує її...

Категорія: 2 сезон | Переглядів: 9180 | Додав: Roksi | Теги: 2 сезон | Рейтинг: 2.7/3