Неділя, 19.05.2024, 02:31
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 2 сезон » 46 серія (22 серія 2 сезону) "Мустафа виріс"
20:23
46 серія (22 серія 2 сезону) "Мустафа виріс"

46 серія

Валіде запрошує Гюррем на вечерю тет-а-тет. Гюррем прямо цікавиться, навіщо усе це? Гюррем сумнівається у доброті Валіде. Сюмбюлю і служниці Фатьмі Валіде дає якесь доручення, крім того підвищує зарплату дівчатам, які не прислуговують Гюррем. Дівчата жаліються султані.

Бехрам-паша іде на аудієнцію до Сулеймана, до них приєднується Ібрагім. Несподіванки не сталося - Ібрагім виконав вимоги Бехрама і призначив його управителем Анатолії. Але пояснив це султану тим, що замилює очі зраднику і пошуках замовника замаху. Бехрам доповідає про свою посаду своєму покровителю, якомусь Ефенді. Проте радіє Бехрам недовго - Ібрагім-Паша забирає у Бехрама свій документ, а його власноруч убиває, перебивши і всіх його охоронців. Сулейману він пояснює, що Бехрама вбили його ж поплічники.

Гюррем іде до Валіде з'ясувати, чому деяким дівчатам не доплатили надбавку. Валіде пояснює, що т рабині погано працювали, а Гюррем не повинна втручатися в управління гаремом. Дівчата, прихильниці і противниці Гюррем, влаштовують бійку у хамамі. Дайє їх наказує

Усім дівчатам не виплачено надбавку. Дівчата з гарема влаштовують бунт через те, що їм не виплачують надбавку. Валіде вважає це початок кінця Гюррем. Тим часом Гюррем виплачує гроші своїм дівчатам.

Березень 1532 року. Махідевран повертається в палац. Шахзаде Мустафу посвячують у воїни. Махiдевран не натішиться. Він її вже називає Валіде. Для нього планують створюють гарем.

Фердинанд обложив Будду. Султан збирається в похід. Карл заручився підтримкою Риму і сподівається на перемогу. Гюррем в черговий раз боїться залишатися самою.

Фавориткою шахзаде стає якась телиця (дівчина просто страшнувата). 1532 рік.

В кінці 46 серії в гарем приходить гадалка, яка віщує смерть, а тим часом Сулейман змагається з Мустафою на шаблях, ця гра дуже небезпечна...

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Категорія: 2 сезон | Переглядів: 7990 | Додав: Roksi | Теги: 2 сезон | Рейтинг: 3.7/3