Четвер, 25.04.2024, 18:40
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 4 сезон
« 1 2 3 4 5

115 серія

Жінка чоловіка, якого вбили охоронці Селіма на ринку поскаржилася в суд. Нурбану береться все порішати, щоб не засмучувати коханого, який ні сном ні духом про це. Першим іде Газенфер, проте той телепень лише зробив гірше. Другою іде Нурбану, і вже ледь купила нещастя вдови, як їх застукав Селім. ... Дивитися далі »

Категория: 4 сезон | | Комментарии (0)

114 серія

Рустем втратив сон через можлиивий замах на нього. Його всіляко підтримує Гюррем. Рустема запрошують на свято яничарів. Там його частують супом, який паша наказав спробувати своєму охоронцю. Яничари це розцінили як неповагу, чреез що виник конфлікт. Ніхто не постраждав. Про конфлікт доповіли султану. Хизир веде розслідування, натякає султану, що з Рустемом треба щось вирішувати.

... Дивитися далі »

Категория: 4 сезон | | Комментарии (1)

113 серія

Фатьма-Султан на гулянці публічно розкриває таємницю Гюррем. Нурбану залишилася без хельвету. Міхрініса в Амасії підлизується до Шехзаде Мустафи. Сулейман чує Ібрагімову скрипку, це грає Хуріджихан.  ... Дивитися далі »

Категория: 4 сезон | | Комментарии (0)

112 серія

Сесілія вночі вилазить на дах палацу і малює зорі. Її помічає Афіфе-Хатун і приводить до Гюррем. Султані Сесілія пояснює, що зорі їй розказали майбутнє, де вона бачить себе поруч з Шехзаде Селімом. Гюррем ця розповідь розмішила, і, зрозумівши до чого дівчина хилить, султана вигнала її втретє, погрожуючи наступного разу продати на невільничий ринок.

... Дивитися далі »

Категория: 4 сезон | | Комментарии (0)

111 серія

Звістка про призначення Селіма в престолонаслідний санджак усіх здивувала. Баязид в гніві, вимагаючи у матері пояснення, що в підсумку призводить до ще більш напружених відносин між братами. Мустафа знову розчарований. Тим часом Сесілія, дізнавшись про призначення Селіма на високий пост, приступає до здійснення небезпечного плану, мета якого - потрапити в гарем Шехзаде Селіма. Здивувавшись хоробрістю і наполегливості Сесілії, Гюррем робить дівчині пропозицію. Тим часом на полюванні Сулейман вперше злякався за життя Шехзаде, коли Селім і Баязид виплеснуть весь біль, розчарування нерозуміння в жорстокому двобої. А Гюррем не упускає можливості помститися своїм ворогам, готуючи для Мустафи смертельний вирок: на зворотному шляху його чекатиме пастка, однак за волею долі план зірвався. Але втративши близьку людину, Мустафа оголошує війну. ... Дивитися далі »

Категория: 4 сезон | | Комментарии (3)

110 серія

У столицю з різних кінців Імперії прибувають Шехзаде на церемонію меча Джихангіра. Мустафа прибуває в Топкапи під радість яничар, що одразу і неоднозначно помітив Сулейман. Коли під час церемонії Джихангір затинається, забувши слова своєї промови, Махідевран отруйно вказує Гюррем, що її меншенький - це плата за всі її гріхи. У відповідь Гюррем нагадує їй про пролиту кров династії, і чиїх рук це була справа. Мустафа ж у смерті свого брата, як завжди, звинувачує Гюррем. Між тим в Топкапи прибувають нові наложниці, в числі яких якась Сесілія, дівчина не простих кровей. Коли вона вимагає Гюррем повернути її назад на батьківщину, султана згадує слова покійної Валіде Султан, коли вона ось також просила повернути її додому, і вказує Сесілії (Нурбану в майбутньому), що відтепер вона власність Султана Сулеймана. Між тим в ухваленні рішення про призначення нового губернатора Маніси Сулейману несподівано допомагає. ... Дивитися далі »

Категория: 4 сезон | | Комментарии (6)