Четвер, 28.03.2024, 18:27
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 2 сезон » 58 серія (24 серія 2 сезону) "Хвороба Валіде"
09:47
58 серія (24 серія 2 сезону) "Хвороба Валіде"

58 серіяВаліде терміново викликає Сулеймана, щоб розповісти йому про зраду Ібрагіма та Ніґяр. Починаючи розмову, вона падає прямо перед Сулейманом. Валіде розказує всю свою біографію. Також згадується історія з отруєним каптаном (прямо біологічна зброя). Валіде лежить у комі. Ніґяр вдається втекти і повернутися до себе додому, де її чекає Дайє. Тій вона все розказує.

Ібрагім дізнається, що сталося причиною серцевого нападу, і проводить свою політику замітання слідів. Крім того він дізнається, хто саме за ним він стежив. Здається, він уже мертвий.

Ніґяр з Дайє повертаються палац. Дайє хоче побачити Валіде, проте їх перестріває Махідевран та виганяє Дайє. Гюррем вмовляє Сулеймана привести Дайє до Валіде і їй це вдається.

Виявляється, напад на Дайє замовила Гюльшах, вона ділила гроші з посередником розбійників. Це підслухала Фатьма і розповіла Махідевран. Остання вигнала Гюльшах від себе.

"Айше, моя прекрасна султано, що ж за доля затьмарила мій зір? Кривавими слізьми наповнило страждання душу. Навіть могутні леви від печалі моєї тремтять, бо зачарували мене газелі прекрасні очі!" - слова Селіма до Айше у її спогадах.

"Бездоганність притаманна тільки Всевишньому! Раби ж помиляються і їх чекає покарання. Валіде звеліла Хасану Чевушу вдягнути каптан. І його отруйна кров пролилася на килим палацу в Манісі. Батько ворогуватиме з власним сином, якщо бачить у ньому суперника. До чого закликає син свого батька? - До помірності, відваги, мудрості, чесності. Але його голос має проникнути крізь глуху стіну влади. Як не почує - від справедливості не відвертайся, Сулеймане! Не заглушуй голосу серця, Сулеймане, адже суперник твій - Мухібі. Звели йому замовкнути, Сулеймане! О, серце, звільнися від одежі, оголися. Якщо готовий за любов життя віддати, то й від савана відмовся! Мухібі! Вдягнувши атласний каптан, не хвалися! Тіло лише прикриває душу, то й від плоті відмовся!" - роздуми Сулеймана у зв'язку зі станом Валіде.

В кінці 58 серії Валіде опритомніла.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Категорія: 2 сезон | Переглядів: 8934 | Додав: Roksi | Теги: 2 сезон | Рейтинг: 0.0/0