П`ятниця, 29.03.2024, 11:05
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 2 сезон » 59 серія (35 серія 2 сезону) "Махідевран - управителька гарему"
09:49
59 серія (35 серія 2 сезону) "Махідевран - управителька гарему"

59 серіяІбрагім, турбуючись про долю Ніґяр, наказує їх їхати до свого брата, решту він має владнати сам. Проте Дайє каже, що це пастка. І Ніґяр повертається в гарем. Сулейман викликає до себе Ніґяр на серйозну розмову.

Під час розмови Махідевран з Гюррем до них підходить Ніґяр і повідомляє, що султан призначив Махі валіде. Стара валіде прийшла до свідомості, але лежить паралізована і не розмовляє. Гюррем іде розмовляти з Сулейманом, той стоїть на своєму. Мустафа просить матір не вдаватися до помсти. Махідевран залишає Ніґяр скарбничою гаремою за умови, що та буде їй віддана. Крім того вона відправляє дівчат, прихильних до Гюррем, у старий палац, а Гюль-агу хоче покарати. Гюррем, Махі і Хатідже влаштовують розбірки. Сулейман дозволяє Гюррем робити в гаремі все, як вона вважає правильним і самій відповідати за свої вчинки, так як і Махідевран. Сюмбюль-ага веде Гюль-агу на страту, всі сміються. Махідевран влаштувала цей спектакль, що самій ще благодушно простити надумані нею ж злочини, а Гюль-агу заставити доносити.

Проте Гюль-ага готують для неї байки і думають, як відправити Мустафу з нею у власний палац. Ібрагім повернувся з походу додому. Сулейман розмовляє з ним про його попередні слова, в яких той порівнює себе з султаном, і в досить неприємних тонах. Гюрем з Іскандером обговорюють майбутню політику, де вони не бачать ні Ібрагіма, ні Мустафу. Ібрагім починає шукати, хто його підставив перед султаном і виходить на Іскандера. Фатьма на очах у всіх починає бійку з Гюльшах. А потім вона приходить мити Мустафу. Гюльшах знову виходить на посередника розбійників і замовляє їй Фатьму. Про це дізнається Махідевран та видає її заміж за того ж розбійника. Перед завісою Сулейман назначає свого сина Мустафу беєм в Манісі.

В кінці 59 серії Нігяр прийшла до Ібрагіма, а Гюльшах підслухала їхню розмову.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Категорія: 2 сезон | Переглядів: 9313 | Додав: Roksi | Теги: 2 сезон | Рейтинг: 2.0/1