Неділя, 05.05.2024, 07:11
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 1 сезон » 9 серія 1 сезону "Вікторія"
09:02
9 серія 1 сезону "Вікторія"

Хатідже сильно хворіє. Ібрагім не знаходить собі місця. Хюррем йде до султана, але її затримує Ібрагім, вона пояснює йому, що Валіде забрала у неї сина через отруйне молоко, і не пускає її до султана. Гюррем дорікає тому, що він підтримує Махідевран, на що, той в черговий раз репетує на неї і виганяє. На Дивані обговорюються військові справи - виготовлення легких суден і гармат. Угорський король хвалиться своїм наближеним, що зітре з лиця землі Сулеймана. Він відправляє Вікторію-дружину убитого Аріеля, помститися за нього в Туреччину. Вікторію під виглядом юнака привезли в Стамбул.

Махідевран приходить до Ібрагіма, і запрошує його в сад на зустріч з Хатідже. Вони зустрічаються, і він просить її швидше одужуватися заради них обох, вона плаче і каже, що її хочуть видати заміж за сина Пірі-паші. Але Ібрагім обіцяє їй що небудь зробити, повернувшись з Родосу.

Гюльнігаль, з ще не загоєними ранами змушують йти до Хюррем, але вона плаче і відмовляється.Гюльніхаль йде з незагоєними ранами на обличчі до Гюррем, вона не прощає її, але залишається няньчити Мехмеда. Гюррем одягає на її лице паранжу. Гюррем просить Нігяр привести до неї жінку, яка пише молитви від пристріту і всього іншого. Та її приводить. Хюррем просить жінку написати такі молитви, щоб султан бачив тільки її, і щоб вона стала Валіде-султан-матір'ю султана.Та погоджується написати такі амулети, і йде.

Поранена Вікторія випадково потрапляє до Матракчі. Там її помічає Ібрагім і забирає в гарем. Султан хвалить сина Пірім-паші. Посол Венеції підносить султану скриню з коштовностями, а той у відповідь дарує йому цибулини тюльпанів, хоча вивіз з Туреччини цибулин заборонений, тому він скасовує своїм указом цю заборону.

Ворожка принесла Гюррем амулети, і хотіла дати їй воду з амулетом, але потім каже, що не можна, так як вона вагітна. Хюррем в шоці від радості. Султан просить Ібрагіма написати указ, що син Пірі-паші і Хатідже заручені. Той з жахом думає, що йому тепер робити, але пише указ: "Я, Сулейман, призначаю для Хатідже-султан, народженої від його Величності Селіма І та Валіде-султан, у наречені сина великого візира Пірі-Мехмета-паші Мехмета-челебі." Султан повідомляє про заручини Валіде, та щаслива. Пірім-паша оголошує синові про заручини, той у відповідь безперервно кашляє. Ібрагім в гніві розбиває скрипку.

Гульфем не може розбудити Хатідже, і кличе лікарку. Та прочищає їй шлунок, і вона приходить в себе. Акушерка підтверджує вагітність Хюррем.

У коридорі Гюррем йде повідомити султану про вагітність, але її знову затримує Ібрагім, та вона все ж проривається, і повідомляє новину султану в присутності Ібрагіма. Султан вітає її, але просить піти, тому що він дуже зайнятий. Ібрагім з радістю відкриває їй двері на вихід, і вітає з вагітністю, виходить з нею в коридор. Хюррем на зло тому повідомляє, що йде привітати Хатідже із заручинами.

Валіде прийшла до Хатідже, щоб повідомити про заручини, і підібрати тканини на сукню, в цей час приходить Хюррем, і повідомляє про свою вагітність.

"Коли я пишу Вам цього листа, то в мене перехоплюэ подих. Знаю, що моэ серце обливатиметься кров'ю, не витримавши болю. Це не прощальний лист. Це повідомлення про мою смерть. Відтепер я просто тіло, в якому не лишилося ознак життя. Я не хочу повставати та йти на гріх. Я покірно схиляю голову перед долею і з нетерпінням чекаю тієї миті коли ми зустрінемося в садах раю. Коханий, я бажаю нам терпіння!" - лист Хатідже.

Гюррем просить повідомити про її вагітність всім у гаремі, і пригостити солодощами. У цей час Вікторія зустрічається зі шпигуном Лайоша, що працювали в гаремі. В гарем приходить Гюльшах, яку повернули до палацу і пригощається солодощами.

Їй повідомляють, що це в честь вагітності Гюррем, та давиться, і біжить доповідати Махідевран. Увечері Гюррем йде до султана, там грає Мустафа, вона повідомляє йому про вагітність, але той не радий, і тікає до матері.

В кінці 9 серії Вікторія влаштовує пожежу у дитячій кімнаті...

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

"Величне століття. Роксолана" - найдорожчий проект в історії турецького телебачення серіал "Величне століття. Роксолана". У серіалі розповідається про роки правління наймогутнішого султана Османської імперії Сулеймана Великого та його пристрасне кохання до чарівної української красуні Роксолани.

Категорія: 1 сезон | Переглядів: 11224 | Додав: meri7837 | Теги: 1 сезон | Рейтинг: 4.0/3