Середа, 24.04.2024, 10:36
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 3 сезон » серія 67 (4 серія 3 сезону) "Фірузе у Сулеймана"
12:33
серія 67 (4 серія 3 сезону) "Фірузе у Сулеймана"
Нігяр після втрати дитини намагається повіситися на простирадлі. Служниця, яка випадково зайшла в кімнату, вчасно рятує жінку. Про це повідомляють трійці султан, і Гюльфем вимагає від Хатідже прийняти остаточне рішення – вбити чи помилувати Нігяр.
Махідевран продовжує допікати Гюррем словами про те, що її час скоро скінчиться, султан закоханий в іншу, а на неї навіть не дивиться. Своїм довгим язиком вона от-от обмовиться про Фірузе. Гюррем випроваджує Махідевран з сином у Манісу.
Тим часом Фірузе, яка отримала фіолетову хустинку від Сулеймана, не може натішитися. Вона надто відкрито поводиться, і Афіфе попереджає її про те, що така поведінка може видати дівчину, і Гюррем про все дізнається. Фірузе, яка служить Міхрімах, заплітає султані неймовірної краси косу, дівчинка дуже задоволена і наказує Фірузе відтепер постійно робити їй гарні зачіски.
Міхрімах разом із Селімом граються. Він заздрить сестрі і хоче собі теж покої. Дівчина обіцяє вирішити питання і через рік забезпечити його власними покоями.
До Нігяр прийшла варта і кудись веде її, та просить показати їй могилку дитини. Але жінку приводять на місце страти і відрубують голову. Картинка не надто ясна, і велика ймовірність, що це виявиться чиїмось сном...
У Ібрагіма йде військова нарада. Він повідомляє, що вирішив йти на Тебріз, проте челебі його відмовляє. Але той на зло йому дає наказ готуватися до відправлення. Ібрагім залишається з Матракчі, вони розмовляють про похід. Ібрагім запитує, чи є новини про Нігяр. Але їх немає.
Золотим шляхом йде процесія, Фірузе прямує до Сулеймана у білій сукні (накидці) з капюшоном. Фатьма дає останні настанови щодо поведінки з султаном і завоювання його серця. Гюльшах, сховавшись у покоях Ібрагіма, намагається роздивитися лице дівчини, проте, ймовірно, не бачить його через капюшон. Там же її ловить Афіфе.
67 серія закінчується розкриттям плану Ібрагіма щодо Тахмаспа.

Дивитися серіал "Величне століття" українською мовою:

Категорія: 3 сезон | Переглядів: 18136 | Додав: Аня | Теги: 67 серія, 67 серия, 3 сезон | Рейтинг: 3.9/22