П`ятниця, 29.03.2024, 14:26
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » Цікаві матеріали
« 1 2 3

Пропонуємо ознайомитись з цікавими фактами і помарками в серіалі. Ну що, порівняємо історію і серіал? ... Дивитися далі »

Категория: Цікаві матеріали | | Комментарии (0)

Впродовж усього серіалу "Величне століття" перед нами постають образи зі спогадів героїв, де персонажі виглядають молодими. А як же вдається омолодити наших улюблених героїв?

Валіде. В кінці 2 сезону перед нами в спогадах матері султана постає молода Валіде і молодий ... Дивитися далі »


«Величне століття» - величний серіал, який не зламався під тиском претензійності, а також своєї назви, піднявши очікування від телесеріалів до небувало високого рівня і завороживши глядачів з перших кадрів. Серіал розпалив інтерес до історії Туреччини. Судячи з даних продажів, купувати кн ... Дивитися далі »


Якщо ви мрієте зазирнути за лаштунки серіалу "Величне століття. Роксолана" і дізнатися, як проходив кастинг акторів, де і як серіал знімали, які труднощі доводилося долати у процесі створення серіалу, то цей фільм саме для вас! Історія кохання, що стала легендою. Блискуче життя. Буремні пристрасті. Смертельні амбіції. Зрада, що руйнує чужі долі.

... Дивитися далі »


Матрак гра

Гра була винайдена в XVI столітті відомим іспанським ученим, істориком і державним діячем насухо-ефенді, який отримав прізвисько Матракчі або Матракі завдяки цій грі. Як вважають вчені, гра стала синтезом древніх східних бойових мистецтв. У матрак протягом століть грали не тільки прості солдати, а й самі султани. Евлія Челебі в своїй книзі «Seyahatname» писав про те, що султан Мурад IV володів 70 техніками гри в матрак. ... Дивитися далі »


Сукні Величного століття

Журналіст Мехмет Акіф Чакмак в своєму інтерв'ю знайомить нас з подружжям Явузом і Фатма Гёктекін, власниками ательє в Кемералті, які спеціалізуються на пошитті сценічно-театральних костюмів. Саме в цьому ательє шилися багато розкішних вбрань  ... Дивитися далі »


Сукні Величного століття

В якості прелюдії, хочу від себе особисто сказати, що місто Хаккярі останні кілька років не сходить з екранів новин і передніх шпальт газет в зв'язку з курдської терористичною організацією ПКК. Тут кожен день гинуть молоді хлопці-солдати, що несуть строкову військову службу в цьому дійсно «гарячому» регіоні ...

Але, «Величне століття» воістину не знає меж. А жінки Хаккярі, точно також, як і жінки всієї країни, з задоволенням милуються «чудовими» костюмами і прикрасами з «Величного століття». ... Дивитися далі »


Ієрархія в гаремі

У Туреччині трапився скандал в Туреччині після виходу першої серії серіалу «Величне століття». Канал StarTV засипали скаргами з проханнями припинити показ серіалу. У цій статті розповімо трохи докладніше про мітинги і протести пов'язаних з цими подіями, що так не сподобалося в серіалі людям?

Відразу після показу першої серії в Туреччині сотні турків вийшли на вулиці кількох міст, щоб продемонструвати свій протест до серіалу «Величне століття», десятки тисяч листів полетіли до телеканалу, що здійснює трансляцію серіалу. ... Дивитися далі »


1-10 11-20 21-28