Неділя, 05.05.2024, 15:26
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » 4 сезон
« 1 2 3 4 5 »

145 серія

Педро пережив появу Рустема. Проте вночі султану знову обсипало і вона викликала лікаря. Здається, султані подобається змазування зони декольте;) І вони вже мали от-от поцілуватися, як вона прокинулася! Рустем питає: жахи приснилися? (дурачок). А Міхрімах, виявляється, тепер чимось мажеться навмисне, щоб рани з'являлися!  ... Дивитися далі »

Категория: 4 сезон | | Комментарии (0)

144 серія

На караван, що віз Баязиду золото, напали. Баязид, Атмаджа, Хусеїн вирушають на пошуки грабіжників. І знаходять банду. Ті здають Селіма. Служниця Фатми Мелек зізналася у причетності султани до замаху. Хоча жодних доказів, крім слів Мелек немає, Фатма нічого не заперечує, хамить султану і проклинає Гюррем. Султан пояснює тій, що Гюррем - віддана, єдина, хто не мріяла його підсидіти на престолі. Сулейман проганяє сестру. На шляху Гюррем в палаці тепер нікого немає. Десь там лише Нурбану, якій треба зламати крила.  ... Дивитися далі »

Категория: 4 сезон | | Комментарии (0)

143 серія

На запитання, чи Гюррем причетна до вбивства Мустафи, та з'їхала від прямої відповіді фразами "хліб, який ми їмо, вода, яку п'ємо", але натякнула, що всі у палаці не безгрішні. Дільшах топила Нурбану, топила, але так і не втопила. Її врятував Газенфер, який звідкись нагодився. Проте йому не можна входити в хамам, тому він має бути покараним. Фахріє не упускає такої можливості, але Нурбану намагається врятувати свого вірного агу і пропонує своєму закоханому голубчику стати євнухом заради неї, щоб залишитися в палаці. Той погоджується. ... Дивитися далі »

Категория: 4 сезон | | Комментарии (0)

142 серія

Скрізь провели обшуки, в тому числі в покоях Нурбану, але нічого не знайшли. Нурбану каблучку десь поділа, що й сама не знає. Селім допитується у Нурбану, чи та непричeтна? Дівчина, звісно, все заперечує. Проте, роздягнувши її, Селім побачив синці і все зрозумів. Вичитав кохану, злякався за своє становище і прогнав її. Хуріджихан опритомніла, подивилася на Баязида і померла, нічого не сказавши.  ... Дивитися далі »
Категория: 4 сезон | | Комментарии (1)

141 серія

Сулейман викликає Мехмета-пашу стосовно скарг з Єгипту щодо високих податків. Той усе заперечує, податки залишилися ті ж. Сулейман наказує Ферхату перевірити, проте той за документами нічого не знаходить. Рустем, знаючи що Сулейман слухає диван, дозволив собі спровокувати того на розмову про гроші Єгипту.

Гюррем і Сулейман зібрали свою велику сімю разом. Схоже на мир. Селім хоче провести обрізання Мурада в столиці. Гюррем проти, а Сулейман погодився. Баязид теж проти.  ... Дивитися далі »

Категория: 4 сезон | | Комментарии (0)

140 серія

Ахмет-паша доповідає султану про придушення бунту і багато чого неприємного говорить про Баязида. Володар викликає Баязида в столицю, він підозрює його у зраді. Лже-Мустафу спіймали, його допитує Сулейман і наказує негайно привселюдно відрубати тому голову. Гюррем і Міхрімах споряджають Рустема привезти Баязида, бо той не збирається повертатися, хоче спочатку довести свою невинуватість. Крім того, він боїться, що його стратять. Атмаджа переконує Баязида їхати. Прибувши до Баязида, Рустем наткнувся на Атмаджу - зцепилися, як пси. ... Дивитися далі »
Категория: 4 сезон | | Комментарии (0)

139 серія

Гюррем читає мораль Селіму, вимагає від того мовчати. "Замість того, щоб вийти до мене, як чоловік, він інтригує за спиною, як жінка. Він завжди так робив" - Баязид. У них знову починається бійка. Баязид наказує Селіму покинути палац. Селім вимагає від валіде підтримки. Гюррем вимагає миру. Селім це розцінив як відмову. Селім іде до Ахмета і дає тому згоду на співпрацю. Ахмет готує бунт для Баязида. Хуріджихан і Фатма опиняються по різні сторони барикад. ... Дивитися далі »

Категория: 4 сезон | | Комментарии (0)

138 серія

Рустем пішов розбиратися до Соколу стосовно того, що ніхто не виконує його вказівок. Соколу натякає, що розпорядження прийшло зверху (від Ахмета). В листі від Газенфера сказано про нікях Баязида і Хуріджихан. Нурбану поділилася листом з Селімом, і вони розпочали свою гру. Сулейман вийшов з підземелля. ... Дивитися далі »
Категория: 4 сезон | | Комментарии (0)

137 серія

Серія починається з відвертої розмови Джихангіра і Селіма про життя. "У кожного із нас є свої вади. У когось вони в душі, а в когось - на спині". Джихангір проситься додому. Хоче померти там.

Баязид вгамовує натовп. ... Дивитися далі »

Категория: 4 сезон | | Комментарии (0)

136 серія

Яничари впізнали Сюмбюля і розгромили його кав'ярню. Зрештою Сюмбюль передав бізнес своєму компаньйону Якубу і пішов служити султані. У місті зчинився бунт. Рустем без статусу великого візира боїться за своє життя. Гюррем хоче забрати Рустема з сім'єю до себе в палац, проте Сінан не радить, бо тоді гнів перекинеться на неї. Сінан пропонує їх вивезти в Узкюдар. Джихангір кілька днів нічого не їсть і дуже занедужав.  ... Дивитися далі »
Категория: 4 сезон | | Комментарии (1)