Вівторок, 07.05.2024, 14:17
Дивитися онлайн
Наші друзі

Розділи
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
Цікаві матеріали
Друзі сайту

Серіал "Величне століття. Роксолана"

Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 18 19 »

111 серія

Звістка про призначення Селіма в престолонаслідний санджак усіх здивувала. Баязид в гніві, вимагаючи у матері пояснення, що в підсумку призводить до ще більш напружених відносин між братами. Мустафа знову розчарований. Тим часом Сесілія, дізнавшись про призначення Селіма на високий пост, приступає до здійснення небезпечного плану, мета якого - потрапити в гарем Шехзаде Селіма. Здивувавшись хоробрістю і наполегливості Сесілії, Гюррем робить дівчині пропозицію. Тим часом на полюванні Сулейман вперше злякався за життя Шехзаде, коли Селім і Баязид виплеснуть весь біль, розчарування нерозуміння в жорстокому двобої. А Гюррем не упускає можливості помститися своїм ворогам, готуючи для Мустафи смертельний вирок: на зворотному шляху його чекатиме пастка, однак за волею долі план зірвався. Але втративши близьку людину, Мустафа оголошує війну. ... Дивитися далі »

Категория: 4 сезон | | Комментарии (3)

110 серія

У столицю з різних кінців Імперії прибувають Шехзаде на церемонію меча Джихангіра. Мустафа прибуває в Топкапи під радість яничар, що одразу і неоднозначно помітив Сулейман. Коли під час церемонії Джихангір затинається, забувши слова своєї промови, Махідевран отруйно вказує Гюррем, що її меншенький - це плата за всі її гріхи. У відповідь Гюррем нагадує їй про пролиту кров династії, і чиїх рук це була справа. Мустафа ж у смерті свого брата, як завжди, звинувачує Гюррем. Між тим в Топкапи прибувають нові наложниці, в числі яких якась Сесілія, дівчина не простих кровей. Коли вона вимагає Гюррем повернути її назад на батьківщину, султана згадує слова покійної Валіде Султан, коли вона ось також просила повернути її додому, і вказує Сесілії (Нурбану в майбутньому), що відтепер вона власність Султана Сулеймана. Між тим в ухваленні рішення про призначення нового губернатора Маніси Сулейману несподівано допомагає. ... Дивитися далі »

Категория: 4 сезон | | Комментарии (6)

109 серія

Сулейман іде в похід. Шехзаде залишаються у своїх санжаках. Міхрімах залишається управителькою гарему і забороняє Шах в ньому з'являтися до повернення султана. Проте невдовзі Міхрімах виявляє в себе служницю, що працювала на Шах, і шантажем змушує Шах Султан покинути столицю, а також віддати зароблені кошти у фонд Гюррем Султан. Мерджана-Агу Шах Султан залишає служити в палаці, а сама їде у табір дервішів. ... Дивитися далі »

Категория: 3 сезон | | Комментарии (4)

108 серія

Султан Сулейман повертається до палацу, де йому повідомляють про зникнення Гюррем Султан. Міхрімах Султан впевнено заявляє батькові, що зникнення Гюррем не випадкове і можливо до нього причетні члени династії. Султан вимагає від усіх пояснень, Міхрімах розповідає про підроблений лист, нібито від ворогів султани. Рустем втішає дружину. Султа ... Дивитися далі »

Категория: 3 сезон | | Комментарии (1)

107 серія

На Дивані розгорається гостра дискусія з приводу останніх рішень Сулеймана. Рустем в черговий раз накидається з критикою на поведінку Мустафи, йому гостро опонує Хайреддін, нагадуючи про його походження і про те, яким чином він зайняв місце в Дивані. Мустафа ж є прямим спадкоємцем престолу і законним продовжувачам династії. Останні події ви ... Дивитися далі »

Категория: 3 сезон | | Комментарии (0)

106 серія

Прислуга відриває Рустема від сну і розповідає, що один з охоронців знайдений мертвим. Hезабаром виявлено зникненя дитини. Міхрімах не тямить себе від страху і відчаю. Сулейман і Гюррем намагаються всіляко підбадьорити її. Під час обшуку кімнати Айше знаходиться прикраса, що належить Ніґяр.

Султан наказує наближеним за будь-яку ціну ... Дивитися далі »

Категория: 3 сезон | | Комментарии (0)

105 серія

Величне століття продовжується - з моменту весілля Рустема і Міхрімах пролетів рік і в молодих з'явився первісток - дівчинка, яка отримала ім'я Аїше. Лютфі займається зміцненням звичаїв у державі - у всіх розважальних закладах і наливайках країни проходять облави, після яких усіх жінок легкої поведінки висилають зі столиці.

... Дивитися далі »

Категория: 3 сезон | | Комментарии (1)

104 серія

Міхрімах в захваті від можливості уникнути шлюбу з Рустемом. Проте мати поспішає розвіяти її ілюзії, запевняючи дочку в тому, що проказа Рустема - це плітки, придумані ворогами, і скоро їх брехливість буде доведена.

Вдома Шах влаштовує своєму чоловікові сцену ревнощів. Той, нещасний, все заперечує, проте, хто йому вірить? Вона ... Дивитися далі »

Категория: 3 сезон | | Комментарии (0)

103 серія

Повернувшись в Манісу, Мустафа, який ще не оправився від шоку, розповідає матері про те, з яким холодом його прийняв батько. Юнак зізнається, що всерйоз наляканий реакцією батька. Махідевран в черговий раз закликає його бути максимально обережним, адже вони позбулися могутніх заступників в особі Ібрагіма і матері Сулеймана і тепер можу ... Дивитися далі »

Категория: 3 сезон | | Комментарии (1)

102 серія

Повернувшись в Стамбул Хайреддін з радістю сприймає новину про призначення Лютфі на пост Великого візира. Він згадує про листи, в яких Мустафа запитує у батька дозволу на будівництво нових кораблів - в палаці дивуються, адже султан ніяких листів від сина не отримував. Сулейман наказує Балібею розібратися зі зникненням листа. Інші паші теж з ... Дивитися далі »

Категория: 3 сезон | | Комментарии (0)